Onze Border Collie “Link”

Borders of the Beach Colour my World
Link is geboren in Nederland bij de fokker Borders of the Beach. Hij is opgegroeid in huiselijk sfeer en heeft veel aan socialisatie meegekregen. Link is een lieve ondeugende knuffel. Hij vermaakt zich prima en kan met zichzelf veel lol hebben. Daarnaast houd hij van knuffelen en is gek op kusjes geven. Hij is erg onderzoekend en is niet snel bang. Hij is mee geweest naar verschillende evenementen zoals het varend Corso in het Westland en Fokveedag in Hellevoetsluis, hier bleek hij een rustig en een stabiel karakter te hebben. Er kwamen boten voorbij met bands erop hardstyle muziek en er draafde paarden langs, dit alles maakte hem niks uit hij speelde rustig met zijn speeltje verder of hij sliep er hartstikke doorheen. Spelen met zijn zusje Luca is wat hij graag doet. Daarbij heeft hij met 5 weken al een liefde voor de frisbee ontwikkeld. Na de tweede puppyles kreeg hij de stormbaan door. Dit is een behendigheidsparcours speciaal voor puppy’s. Hij vind het fantastisch om hier over heen te gaan en staat standaard te trappelen om weer te mogen.

Roepnaam: Link
Geboren:
04-06-2018
Kleur:
zwart-wit
Geslacht:
reu
Moeder:
Kuhaylan’s H – The Gifted One – Oz ‘Happy Nala’
Vader:
Samarabriva Kenzo
Heupen:
op 18 leeftijd maanden getest

Ellebogen:
op 18 leeftijd maanden getest
Ogen:
op 18 maanden leeftijd getest
DNA:
TNS, CL, CEA en IGS vrij door ouders
Shows:
in de toekomst

Hieronder meer informatie over zijn twee mooie ouders.

Samarabriva Kenzo
Kenzo is geboren in België. Hij komt bij de fokker, Samarabriva vandaan. Zijn moeder is  Samarabriva Inessa (Nessa), zwart-wit van kleur, en zijn vader Kuhaylan’s Oz Palm Beach Special U (Simba), ee-red van kleur. Kenzo is een mooi gebouwde, zwart-witte, reu. Zijn hobby is samen met zijn baas gehoorzaamheidswedstrijden te lopen. Hij heeft de volgende testuitslagen:
Drager: ee-red
Heupen:
HD/ A 2
Ogen:
vrij 28 december 2017
DNA:
TNS, CL, CEA, IGS, MDR1 vrij
Glaucoom:
vrij december’17

De resultaten zijn te vinden op zijn persoonlijke pagina Samarabriva Kenzo

                                                                      Kuhaylan’s H – The Gifted One – Oz ‘Happy Nala’
Nala is een mooie ee-red dame van de fokker Borders of the Beach in Nederland. Haar karakter is als van goud. Als je het woordje liefde zegt, dan zeg je Nala.  Ze is een geweldige zorgzame moeder. Haar ouders zijn Kuhaylan’s OZ – Waikiki Beach – W (Willow), zwart-wit van kleur en haar vader is Lucky Zohran in red vd Diemkeshoeve (Zohran), ee-red van kleur. Nala heeft een paar shows gelopen en heeft hierbij 3x een Zeer Goed gekregen en 1x een Uitmuntend. Toch gaat haar liefde meer uit naar Dog frisbee en behendigheid. Maar haar allergrootste passie is ZWEMMEN.
Haar testuitslagen zijn als volgt:

Heupen:
HD/ A, norbergwaarde 40, botafwijking 0
Ellebogen: ED links en rechts volledig vrij (OCD, LPA, LPC, inc. & artrose vrij)
Ogen:
definitief vrij, december 2017
DNA:
TNS, CL, CEA en IGS vrij door ouders
Glaucoom:
vrij mei’16
Shows: 1 x U, 3 x ZG 

Meer informatie is te vinden op haar persoonlijke pagina: Happy Nala