Familie

Huisfamilie


Zelda
Zelda is de koningin van het huis. Zij is op 27 mei 2015 geboren. het was liefde op het eerste gezicht. Ze is een huis-tuin keuken kat maar met een slag maine coon erin. Ze is erg aanhankelijk en vind het heerlijk om bij mij te liggen. Ze loopt achter mij aan zodat ze weet waar ik ben. Ze is de tante van Midna. Haar karaktereigenschappen zijn hoofdzakelijk lief, zorgzaam, rustig en een grappenmaker.

Midna
Midna is 3 maanden jonger dan Zelda. Zij is geboren op 28 augustus 2015. Zij is het nichtje van Zelda. Midna is een kleine dondersteen, ondeugend en vreselijk lief. Zij is absoluut geen schootkat, maar dat maakt haar juist zo leuk. Je moet het echt verdienen dat zij op schoot komt. Ze houd van spelen met haar stuiterballetjes. Het liefste brengt zij deze de hele dag door aan je voeten en wacht dan net zolang tot je hem gooit.

Meraxes
Meraxes is de baardagaam van het huis. LJ wilde heel graag een reptiel en heeft gekozen voor een baardagaam. Meer ook omdat deze behoorlijk groot worden en net zo oud als een kat. Het terrarium in huis geeft een hele fijne sfeer. Meraxes kan het goed vinden met de katten.

Familie


Samwise
Sam is de nestbroer van Link. Sam woont bij mijn ouders en zusje. Link en Sam zien elkaar regelmatig.

Luca
Luca is de nest zus van Link. Samen met Link is zij altijd wel in voor een feestje. Die twee zijn als een siamese tweeling altijd samen te vinden. Luca haar vrouwtje is Marit. Een gezellige vriendin die ik heb leren kennen via dit fantastische nestje.

 

Nicky
Nicky is de lieve verzorg tante van Link. Zij is al 10,5 jaar oud. Haar favoriete bezigheden zijn zwemmen en dogfrisbee, tegenwoordig speciaal op haar niveau. Maar zodra Nicky een frisbee ziet, staat zij gelijk in de startblokken.

Baila
Baila is de halfzus van Link. Zij komt uit het 2de nest, B-nest, van Nala. Zij is bij Mariƫlle gebleven om in de toekomst het stokje van mama Nala over te nemen. Ze is een echte clown met een hart van goud. Ondeugend maar zeer passievol in dogfrisbee. Ze heeft een uitgebreid werkvermogen en knuffelt graag. Daarnaast houd ze net als haar mama en broer Ruby van zwemmen.

 

Vrienden


Pastis
Pastis is de kater van mijn schoonouders. Hij is chartreux/karthuizer, een Frans ras. Hij ligt het liefste de hele dag in zijn hangmat, of als de zon schijnt in de zon. Zijn favoriete speeltjes zijn toch wel de slierten waar die uren mee bezig kan zijn. Pastis is bij zijn cattery opgegroeid met een Rottweiler. Dat scheelt heel veel met het laten wennen aan elkaar. Erg prettig!

Jamie
Jamie is de andere kat van mijn schoonouders. Zij is 1,5 jaar jonger dan Pastis. De eerste ontmoeting met Link was verbazingwekkend. Ze gaf Link de eerste al gelijk kopjes en gaf hem heel goed haar grenzen aan. Link nam deze direct in acht en wachtte netjes tot zij dichterbij kwam. Het is zo een heerlijke pluizenbol.