Fokker

Link komt bij een fokker vandaan in Ter Heijde. Border Collie kennel Borders of the Beach. De naam zegt het al, een fokker aan het strand.

De fokker heet Mariëlle Pijl-Visser. Zij heeft drie heerlijke hondjes: Nicky (links), Nala (midden) en Baila (rechts). Nala is de moeder van Link, Baila is de halfzus van Link uit het tweede nest van Nala (B-nest).

borders of the beach.jpg

De pups groeien bij haar op in huis omgeving en krijgen veel socialisatiemomenten. Zo worden ze meegenomen naar de kinderboerderij, de intratuin, verzorgingshuis en mee naar de Endless Dog  Fun (EDF) club. Als er dan demonstraties gegeven worden, waar ook in Nederland, dan gaan de pups mee. Rond 8 weken gaan zij natuurlijk ook voor het eerst naar het strand!


Mariëlle doet met haar honden aan dogfrisbee en behendigheid. Dogfrisbee is een grote passie van de honden. Zodra je frisbee zegt staan ze al bij de deur. Het is een heel mooi proces om Mariëlle met haar honden te zien frisbeeën. Ze is met alle drie haar honden een goed team, zelfs Nicky op haar leeftijd nog doet ze alles op maat.

Zelfs het zwemmen zit diep in de genen van Nala. Hieronder een paar leuke foto’s hoe dit goed is doorgegeven aan haar kinderen. Ze zijn gek op water en duiken er bijna direct in als ze de zee zien. Het is een echt feestje om de honden dan zo blij te zien.

 

Voor meer informatie kunt u op de naam van haar site klikken:  Borders of the Beach